Monday, 31 December 2012

Alhamdulillah kerana diberi perluang untuk hidup dan bangun awal :)
Thank to Sepet kerana bangunkan aku ^^
Sempat jugak baca Yasin .
 
Arghhh !! Meluat gila tadi aku tulis banyak-banyak . Pastu terpadam . Penat aku cerita pasal macam macam tadi . Jadi malas pulak . Err ! Takpalah tadak rezeki nak publish tadi :')
Sabar sabar ! Fuhh .
6 hari bulan ni dah nak balik maktab . Errmm :'( Nanti aku rindu hang . Aku pun kena dok asrama dah 5 hari bulan ni . And , hang nanti akan jadi lebih busy busy busy .  Dah lah balik sebulan sekali . Herm ! Belajaq bersabar nah anis oii .
Haha , Pukul 12 satgi nak pi sekolah . 1 pa tak siap lagi ni . Watlek watlek ! 

Pagi pagi dengaq Johara , tapi Johan tadak . Injured ! Kesian :'(

Dah dah , aku dah malas nak tulis disebabkan teknikal tadi . Er! Just a blog , darl !


Hai Sekalian :)
Wah wahh ! Kita dah masuk tahun baru .
Alhamdulillah !
And now , aku dah masuk form2 . Oh My God ! Ops sorry ! Subhanallah ^^ hehe 
But kenangan 2012 memang tak boleh dilupakan . Macam macam ! Bila diingatkan balik rasa malu pulakk .
Btw , perkara yang lepaskan . 


Hacummm !! Sejuk gila dengan hujan + kipas buka nomber 5 = ketaq satu badan .
Bukan apa aku saja buka kipas sampai nomber lima . Baju sekolah aku basuh . Spin mesin rumah aku rosak  . So kena perah sendiri lahh . Baju sekolah aku takpa sangat . Baju kawan aku pun ada . Depa mai pesan suruh aku tolong basuh untuk depa . Aku tak mau . Tapi depa dok merayu tolong pi lahh . Kawan kann ^^

Tadi Oppa chat dengan aku . Syok gak lahh . Dia kata nak jumpa aku . Aku tanya lah nak jumpa bila , kita bukan sesi yang sama dah . So , dia okey . But , aku jadi terkaku lah pulak , dia kata dia nak cari perempuan yang boleh bimbing dia . Aku kata lah ingat senang ka ? Kalau Perempuan tak layan laki . So sekarang dia mintak tolong aku ubah dia . Aku ni bukan baik sangat . Kalau nak tolong sikit sikkit boleh lah kan . Tapi dia kata aku baik dahh . Hehe . kembang satt . 


First time edit mata bulat . Dahtu guna Photoshop pulak . Tu lah disebabkan angkuh yang terlampau terhadap Sepet akhirnya aku pandai jugak buat mata bulat . HAHA ^^ Dia tak percaya aku boleh edit bagi mata bulat . Tu yang aku buktikan kat dia . Hambekk kauu ! 


 ! Sepet !
 Style kan aku edit gambaq dia . Bagi mata bulat sikit . Dia cakap mata dia koi lama koi kecik . So sekadar edit ja lah yang mampu . Nak buat bagi mata bulat betul betul memang bukan kerja kita . Kerja Allah . 
Haha , Tak sangka aku edit secomel nii .

Dok edit edit gambaq pi turun ambek aiyaq semayang . semayang dulu . Time dok jalan jalan ,Kedebukkkkk!! arghh saket nyaa . Aku jatuh sebab lantai licin . Yang jebon nya , abang aku gelak . Tapi tak nampak dia dok dalam bilik punn . Haihh ! Anehh . 

K lahh , sampai di sini saja . Kalau aku kurang rajen aku tak sambung nahh .
*saja kurang rajin guna ayat malas . Satgi ketara sangat kemalasan tu *
Bai . Aku lupa cerita pasal sekolah . Takpalah . Nanti nanti lahh . ehehe .
 ^^SELAMAT DATANG 2013^^


Friday, 28 December 2012

Hai^^ 
Sat ja kan cuti dah nak sekolah . Arghhh !! Sungguh aku tak sedia . Please Kementerian tambahkan cuti .
Haha , berharap sampai berjanggut pun takkan dapat punya . 
Bukan apa , just meluat nak jumpa budak budak sekolah yang agak annoying tuu .
Err !!

Now , tengah tengok Maharaja Lawak Mega . Tak tengok kat TV pun . Just Tengoj kat web ja . Rumah kita takdak Astro . Camni pun jadi lahh .

Thank to :
http://vecasts.blogspot.com/2012/01/astro-warna-online-malaysia-server-2.html

Boleh jugak nak tengok Saywho cakap Kedah , Kelatan and Nogori .
Sebenarnya nak tengok Jozan ja . Takpa lah alang alang dah ada ni tengok pi lah semua .
Bukan selalu ada camni kan . Haha ^^

Malam rasa seronok semacam . Tatau lah pasaipa . 
Sebab dok lawan Poke kott . Anehh . 
Thank to Mr.Poke a.k.a SH . Haha . Budak sekolah sama dengan Izzati .
Boleh lah jadikan kawan time boring . Cegini (Y)
Dia pun tengah Maharaja Lawak Mega jugak . Mesti minat Jozan kan ?
Geng lahh^^

~Nur Siti Jasak~

Time dok khusyuk tengok MLM , Kak Iti post gambaq ni . Dahlah gambaq aku gerak . Cam pa lagi .
Naseb dia punya caption buat aku terharu . Hew Hew :3
"hey adik sy yg rajin..i miss ue :P *sweet dak?"
Thank yoww :)

Akhirnya , Jozan dah buat persembahan . Zizan pakai tudung sekolah. Serious comey .
Haha . JoZan terbaikk (Y)

K stop here . 
I am waiting to war of poke with Mr.Poke .
Haha . Bai !



Friday, 21 December 2012


Hai hai ^^ lama nya tak update blog .
Rindu pulak nak cantikkan blog ni .
But now , 
Harini ialah 22/12/12 bersamaan birthday Abah yang ke55 .
Abah lahir sama tahun dengan merdeka .
Sebab tu senang nak ingat .
Ya Allah teringin nak pi baca Yasin kat kubur abah .
Tapi petang satgi nak hantar Ya pi KTM . 
Baca kat umah tak pa kot .
Sungguh aku rindu abah . 
Abah dah meninggalkan kami selama tujuh tahun , 
dan aku hanya bersama abah enam tahun .
Aku masih dahagakan kasih sayang seorang abah .

-Kekasih yang dulu hilang , kini datang kembali pula-
berdasarkan tajuk ni , baru ja chat dengan McD .
Tapi dia off dahh . 
Sungguh dia sayang aku .
Tapi aku macam main main ja dengan dia . 
Bukan apa lama sangat tak contact .
Jadi rasa lain . 
 
Hari ni aku buat rekod tak tidoq .
Fuhh , hampir hampir berjaya .
Sekarang dah pukul 5:10 pagi .
Wah wah . haha

Akhirnya animation yang aku idam idam kan dah berjaya .
Yeahh ! 
Usaha tangga kejayaan .
Dahlah tengah pakai spek Kak Iti ni . 
Rasa cam penulis profesonal .
Acewahh .

Okey lahh . 
Berhenti disini dulu .
Esok lusa ka aku update lain .
Insyallah .
Bye ^^