Friday, 26 October 2012

Drogba & Rooney 

Aku tanya dia tengah buat pa ?
Dia jawab tengah tengok cerita tu .
Aku teringin nak tengok gak .
So , aku mintak link kat dia sebab aku boring taktau nak buat pa dah .
Sekarang , kami tengah menonton cerita yang sama pada waktu yang sama . 
Sweet pa :DD
Tadi dia nyanyi lagu Jar Of Heart dengan apa tau .
Lupa !
Dia sangat sweet .
Rasa bersalah buat dia macam ni ,
erm , sori Sayang !
hee :D
Sambung tengok cerita tadi ^^

Rindunya kat Oppa !
Adek harap esok boleh online pastu chat dengan Oppa .
Sayang Oppa sangat-2 !

Aku tunggu hang dari pagi sampai malam untuk chat dengan hang .
Tapi ,
hang buat tak layan ja dengan aku .
Aku tau hang tengah chat dengan adek angkat hang .
Aku jelous !
Tapi layak ka aku untuk jelous ?
Of cause dak !
Sebab hang sayang adek hang lebih hang sayang aku kan ?
okeyh ! 
Terima Kasih sangat-2 sebab pernah sayang aku .
:DD
Teruskan dengan kerja hang .
Sebab tu yang buat hang bahagia kan ?
Aku gembira bila hang gembira !
Serious aku rindu hang !
Okey , berhenti kat sini dulu .
BYE !

Hai-2 !
^Girl Generation^

Tulah nama geng kami .
Geng hingaq n gila-2 .






^Fatin Shahira Mohd Zahid^
( Ulat )


 
^Afiqah Zulaikha Huzairi^
( Adam & Hawa )


^Nor Izzati Rizwan^
( Pakistan )


^Nur Fazlina Badrun^
( A P ) 


^Wan Nur Aqilah Wan Ahmad Fauzi^
( S A )


^Siti Aishah Azizan^
( Fitrisya )


^Nurul Najihah Ghazali^
( Kelam )


^Nur Hidayah Rosli^
( Man )

#aku sayang depa ni !


Korban !!
Lama tak tengok lembu kena sembelih .
ermm . 
Kalau kena sembelih mesti keluar darah kan ?
arghh !
Aku ni lah fobia tengok darah .
Darah aku takpa .
Darah orang ka darah lembu kena sembelih ka aku tak boleh tengok .
Sakgi pening kepala .

Aishh .
Perut aku dah boroi dah ni .
Baru makan kenduri kat sebuah rumah .
Ada dua lagii .
Oh tidakk !
Saya tidak mahu boroii .

Raya korban ni aku tak dapat duit raya pun .
Sedih !
Daging pun tak dapat .
Kak aku ja dapat .

Okeyh lahh .
Nak pi sambung makan kenduri .
Lot of loves for u <3
Sayang Hang !

Thursday, 25 October 2012


12:56 a.m
Wuahhh ! 
*menguap*
Tak rasa nak tidoq , excited dengan blog yang telah segar ni .
heh :D
Aku Sayang Hang !
Semalam aku nangeh sebab hang .
Ayat hang buat aku rasa sedih . 
Mungkin hang tak sengaja kan .
Aku ni jenis terasa lebih kan ?
ermm ,
Hang tak payah mintak apa pun kalau hang nak buat diri hang bahagia .
Sebab kebahagiaan bukan terletak kat tangan aku ni .
Aku tak akan paksa hang untuk sayang aku .

Okeyh ! 
Stop here !
Tunggu kerajinan aku untuk post entry baru .
*dengar lagu*
~lalalalala~

Merah = sebab hang suka warna tu kan .




Esok rayaaa !!
Fuhhh ! berhabuk dah blog aku ni .
Hah ! berdasarkan tajuk diatas , esok kita akan raya korban .
Ermm , baru nak berangan pakai jubah .
Last-2 tak jadi beli . 
Hatoyaii !
Takpalah takdak rezeki .